KlarinetNsemble en blazersensemble otto-e-mezzo

Muziek voor oor en oog | Klanken worden beeld
KlarinetNsemble en blazersensemble otto-e-mezzo
Luisterend naar muziek wordt je fantasie geprikkeld, er worden emoties opgewekt, met gesloten ogen zie je misschien sfeervolle beelden voor je. Dat laatste geldt zeker voor de jonge filmmaker Boris Peters. Hij liet zich inspireren door drie door het KlarinetNsemble uitgevoerde werken die hij vertaalde naar filmbeelden. Een heel persoonlijke, visueel vertaalde impressie van de muziek. Deze drie films zullen te zien zijn tijdens de live gespeelde muziek. De composities zijn van Piazzolla, Jense en Vloeimans. Daarnaast speelt het ensemble muziek van Mozart, Holst, Reed en Ligeti. Muzikale gast en tevens solist is klarinettist André Kerver. Daarnaast zijn er ook solistische bijdragen door leden van het eigen ensemble.

 

Het KlarinetNsemble deelt dit concert met het blazersensemble otto-e-mezzo o.l.v Robert van Enschot, dat ook bestaat uit professionele musici en gevorderde amateurs. Het ensemble is in 2007 opgericht en staat onder leiding van Robert van Enschot. In de basis is otto-e-mezzo een blaasoctet bestaande uit twee hobo's, twee klarinetten, twee hoorns en twee fagotten. Het ensemble wordt waar nodig uitgebreid naar de door het werk vereiste bezetting. Het treedt regelmatig op in toonaangevende kamermuziekseries. Het ensemble speelt een op Shakespeare geïnspireerd programma, met muziek van Farkas uit de tijd van Shakespeare en balletmuziek van Prokofiev op zijn beroemde liefdesverhaal over Romeo en Julia.

Het wordt een prachtig concert waar wij u graag verwelkomen.

 

  • datum: zondag 17 juni 2018
  • aanvang: 14:30u
  • entree: EUR 10 (t/m 16 jaar EUR 5), incl. pauzedrankje.

Kaarten te verkrijgen via info@klarinetnsemble.nl, bij Peter Swaanen Primera Hilvarenbeek en voor het concert aan de zaal

naar de agenda