Congres

Een inspirerende plek voor uw bijeenkomst - Uniek als congrescentrum 

Inspiratie, het stimuleren van creativiteit en het loskomen van de dagelijkse bezigheden en omgeving zijn belangrijke redenen om buiten de deur een overleg of congres te organiseren. De prachtige ligging in een bosrijke omgeving, de bijzondere architectuur en eigenzinnige kunstcollectie maken Hilvaria Studio’s een unieke congreslocatie om meer te kunnen bereiken tijdens uw bijeenkomst. Gasten laten zich inspireren door de hedendaagse kunst en bekijken hierdoor de wereld op een nieuwe manier. De bosrijke omgeving, ver weg van de dagelijkse hectiek, zorgt voor rust en de persoonlijke aandacht en flexibiliteit die we bieden maakt dat iedereen zich thuis en verwend voelt. Kortom, als congrescentrum een bijzondere locatie.

 De gunstige geografische ligging zorgt ervoor dat zowel uw Nederlands als Vlaamse gasten weinig reistijd hebben met nauwelijks files. Ook de faciliteiten zijn zoals u kunt verwachten van een eigentijdse congresruimte. Zo beschikken Hilvaria Studio’s over comfortabel meubilair, goede presentatie middelen, snel draadloos internet en een ruime parkeerplaats. Ieder congres, vergadering of presentatie vraagt om een eigen benadering. We adviseren u graag bij de keuze van de meest geschikte ruimte(s), het programma en de culinaire invulling. Het is ook mogelijk om Hilvaria Studio’s exclusief af te huren.

Vergaderen ver weg van de dagelijkse beslommeringen in onze vergaderruimtes

Begin de dag voor de open haard in het Museumcafé en praat met uw collega’s bij met een versgebakken muffin en heerlijke cappuccino. Wij bieden u een geheel verzorgde dag op maat met een persoonlijke ontvangst. U kunt in alle rust vergaderen in één van onze comfortabel ingerichte en sfeervolle vergaderruimte en uw benen strekken en hoofd leegmaken tijdens een wandeling door het gebouw langs de inspirerende kunstcollectie of in de bosrijke omgeving. In het Museumcafé staan wij voor u klaar met een goedverzorgde lunch op basis van verse streekproducten die u de nodige energie voor de middag geeft.

Presentatie op originele locatie

Ook voor het presenteren van uw bedrijf of product is een originele locatie belangrijk om uw doel te bereiken. De sfeervolle moderne omgeving en de volledige aandacht die we hebben voor u en uw gasten en onze flexibiliteit dragen bij aan uw succes.

 Voor de perfecte presentatie is een totaal concept wenselijk waarin alles naadloos op elkaar aansluit en de focus legt op uw bedrijf. Wij denken graag mee hoe wij uw evenement met u kunnen vormgeven en hoe wij met de catering aan kunnen sluiten bij uw beoogde doel. Wij verplaatsen ons graag in uw concept om uw presentatie tot een succes te maken.

Qua ligging is Hilvaria Studio's uitermate geschikt als congrescentrum of vergaderruimte in de buurt van Goirle, Hilvarenbeek en Tilburg. Maar heeft ook een goede regionale functie voor Zuid-Nederland of Noord-Brabant.