Feest

Exclusieve feestlocatie voor een onvergetelijke dag

Bijzondere momenten in het leven vragen een speciale manier om ze te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of babyshower, de grote variëteit aan binnen- en buitenruimtes en onze flexibele opstelling voor feestlocaties maken zeer uiteenlopende feesten mogelijk. Een gezellige avond in het Museumcafé met een hapje en drankje, een zomerse barbecue op het terras, maar ook een chic diner tussen de kunst in de Leuvenzaal zijn slechts enkele van de mogelijkheden van Hilvaria Studio’s.

Een culinaire invulling op maat en onze vriendelijke bediening maken uw feestelijk samenzijn tot een memorabele gebeurtenis.

Trouwlocatie voor een bruiloft met allure

Hilvaria Studio’s is de perfecte trouwlocatie voor een bruiloft waar huwelijksceremonie, receptie, diner en feest allemaal op dezelfde locatie plaats kunnen vinden. Jullie persoonlijke invulling en ons team dat alles tot in de puntjes regelt maken de dag onvergetelijk.

De statige allure van de Leuvenzaal als feestzaal geven de plechtigheid extra cachet. Na het trouwen kan er getoast worden op onze lommerrijke terrassen en het diner kan naar uw wens geserveerd worden in het sfeervolle Museumcafé. Een knalfeest in de Kodakzaal als spetterend hoogtepunt van een volmaakte dag maakt uw trouwdag compleet. Omdat ieder bruidspaar en iedere bruiloft anders is nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze locatie om de sfeer te proeven en uw wensen geheel vrijblijvend te bespreken. Iedere zondag zijn wij geopend voor publiek en bent u van harte welkom om langs te komen. Wij leiden u dan graag rond.

Qua ligging is Hilvaria Studio's uitermate geschikt als trouwlocatie of feestlocatie in de buurt van Goirle, Hilvarenbeek en Tilburg. Maar heeft ook een goede regionale functie voor Zuid-Nederland of Noord-Brabant. Bekijk dus onze ruimtes voor een feestzaal die bij uw wensen past.