Keuken

Geniet ’s ochtends met uw collega’s bij de open haard van een cappuccino en versgebakken muffin, zie uw klanten genieten van een brownie uit eigen keuken boordevol chocola of trakteer uw vrienden op een feestelijk diner. Iedere gelegenheid en ieder moment van de dag vraagt om iets anders uit de keuken en wij doen niets liever dan goed voor onze gasten zorgen met eten op maat.

Ons uitgangspunt hierbij is dat eten goed en gezond voor je moet zijn. Goed voor de honger, de energie en vooral ook het humeur! Uit de keuken brengen wij versgebakken lekkernijen, en huisgemaakte gerechten met aandacht voor versheid en seizoen. Wij verwerken lokale producten, onder andere van biologische boerderij het Schop en kaasboerderij de Leyedaeler tot gezonde en vooral lekkere gerechten. Onze passie voor eten brengt regelmatig nieuwe ideeën die nog beter zullen aansluiten bij uw wensen en de huidige trends.

Ook aan de bar zult u verrast worden. Naast een goed glas wijn schenken we verschillende bijzondere bieren van bijvoorbeeld Museumbrouwerij de Roos in Hilvarenbeek en de bieren van Ramsesbier, een kleine jonge brouwerij uit Wagenberg die eigenzinnige bieren brouwt met welluidende namen als Moby Dick, Rotskruiper en Poolvos. Uiteraard mag een goed espressoapparaat ook niet ontbreken en wordt bij ons elk kopje koffie of cappuccino met zorg voor u gezet.

Wij horen graag hoe wij uw gastronomische wensen kunnen invullen, of dat nu een uitgebreid ontbijt, snel tussendoortje, picknick of feestelijk diner is, we werken graag een voorstel op maat voor u uit. Voor de invulling hiervan werken wij regelmatig samen met Auberge het Kookhuys in Hilvarenbeek die op onze locatie een verfijnd diner of ongedwongen barbecue kan verzorgen.