Zondagcafé

Op zondag zijn Hilvaria Studio’s van 11.00 uur tot 17.30 uur geopend voor wandelaars, fietsers, kunstliefhebbers en andere passanten. Het Zondagcafé is een ideale plek om te onthaasten van de wekelijkse beslommeringen. In de winter bij de sfeervolle open haard in het Museumcafé of in de zomer op één van de lommerrijke terrassen. Een rondwandeling door het gebouw dat helemaal opengesteld is brengt de bezoeker langs de bijzondere kunstcollectie en wisselende tentoonstellingen. Het wandelroutenetwerk van Land van de Hilver en Land van de Leije biedt ca. 250 km bewegwijzerde wandelpaden, en loopt direct langs het terrein. Ellen tovert elke zondag heerlijke versgebakken taarten en brownies uit de keuken en daarnaast is er een kleine kaart met ontbijt, lunch en borrel. Of u dus wilt genieten van een kop koffie met taart, een zondags ontbijt of een gezellig borreluurtje met ons bijzondere bierassortiment of heerlijke wijnen, wij zien uw komst met plezier tegemoet.

Kunst en cultuur op zondag

Naast het bezoeken van de tentoonstelling of genieten van de natuur biedt Hilvaria Studio’s meer mogelijkheden voor een ontspannen zondag. Zo zijn er regelmatig activiteiten in Hilvaria Studio’s. Hilvaria Studio’s Foundation organiseert een programma dat aansluit bij de wisselende tentoonstellingen van lezingen en muzikale optredens tot dansvoorstellingen. Daarnaast worden regelmatig optredens verzorgd door orkesten, koren en theatergezelschappen in de prachtige ruimtes van Hilvaria Studio’s met een gezellige nazit in het Museumcafé.

Tai-Chi en Qi-gong

Iedere zondag worden lessen Tai-Chi en Qi-gong gegeven door Lizeth Vervest. Van 10.00 uur tot 11.15 uur worden oefeningen gedaan voor lichaam en geest in een inspirerende ruimte en wordt er afgesloten met een kop koffie of thee in het Museumcafé. Instromen is het hele jaar door mogelijk. Neem voor meer informatie en een overzicht van de agenda contact met ons op.

Familietip!

Op zondag kunnen wij naast onze kleine kaart ook een ontbijt, lunch, high tea of bijzondere borrel op aanvraag verzorgen wanneer u met een gezelschap komt. Bij mooi weer kunnen we voor u een plekje op het terras reserveren, mocht het weer dat niet toelaten dan is ook de intimiteit van de Regiekamer een  mogelijkheid om samen de middag door te brengen wanneer het gezelschap te groot wordt voor het Museumcafé. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!