Ons team

Christiaan en Ellen worden bijgestaan door een jong en enthousiast team dat de bediening versterkt en altijd voor u klaar staat met een vriendelijk gezicht. Zij laten u en uw gasten zich welkom voelen en zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

Interesse in werken bij Hilvaria Studio’s? 

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot die ons team wil komen versterken in de bediening en bar op zondagen, in ieder geval om de week, van 11.00 uur tot 18.00 uur en op andere dagen op oproepbasis voor de zakelijke bijeenkomsten, feesten en uitvaarten.

Jij bent

gastvrij, sociaal en enthousiast

zowel een zelfstandige werker als een teamplayer

flexibel en proactief

iemand die graag de handen uit de mouwen steekt

ervaren met werken in de bediening en bar of hebt er affiniteit mee

wij bieden

een bijzondere en fijne werkomgeving

veel werk overdag en met regelmaat in de weekendavonden

afwisselend werk

Daarnaast zoeken we iemand die ons wil assisteren in de keuken.

Taken variëren van het helpen met voorbereidingen zoals broodjes smeren en mise en placewerkzaamheden (snijden ed.),  assistentie bij uitgifte en opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. We zouden het leuk vinden om je verder te laten ontwikkelen in je rol.

We maken zoveel mogelijk zelf in onze keuken en hebben veel liefde voor het eten dat we bereiden. Er wordt veel gebakken (taart, brownies, muffins etc.) in onze keuken en gewerkt met verse, gezonde producten. We vullen de wensen van onze gasten zo passend mogelijk in, waardoor afwisseling en creativiteit groot zijn. Keukenervaring gewenst, maar niet noodzakelijk.

Neem voor meer informatie of je sollicitatie contact met ons op via het contactformulier.

Christiaan en Ellen

Auberge het Kookhuys

Naast ons eigen team werken we regelmatig samen met de keukenbrigade van Auberge het Kookhuys voor het verzorgen van diners van hoog niveau of andere culinaire wensen.