Leuvenzaal

Bij Hilvaria Studio’s gaan natuur en architectuur naadloos in elkaar over. Dat is vooral goed zichtbaar in de Leuvenzaal. De Leuvenzaal is opgebouwd uit een 19e-eeuwse staalconstructie in art nouveau-stijl afkomstig van een gebouw van de universiteit van Leuven. De eindgevel wordt gevormd door metershoge schuifdeuren van staal en glas die een majestueus uitzicht bieden op het achterliggende bosgebied. Hilvaria Studio’s Foundation, de kunststichting van Hilvaria Studio’s, zorgt ieder kwartaal voor inspirerende tentoonstellingen in de ruimte.

Flexibele ruimte

De Leuvenzaal wordt naast de Kodakzaal graag gebruikt als plenaire zaal voor congressen. De ruimte is op eenvoudige wijze in te richten in tal van opstellingen voor zowel grote als minder grote groepen en kan daarom altijd op maat gebruikt worden voor de werkvorm die u zoekt. De Leuvenzaal is daarnaast uitermate geschikt voor productlanceringen. Door de grote buitendeuren is het tevens gemakkelijk grote materialen en bijvoorbeeld auto's naar binnen te brengen. De Leuvenzaal staat in verbinding met een uitgiftekeuken die diners voor grote groepen mogelijk maakt in deze ruimte, maar ook alle faciliteiten kan bieden voor een staande receptie of feest.

Ruimte voor levensgebeurtenissen

Bijzondere levensgebeurtenissen krijgen een extra dimensie door ze te vieren of gedenken in de Leuvenzaal. Met zijn statige allure is de Leuvenzaal een geliefde plek voor aankomende bruidsparen die hun huwelijksceremonie met het uitzicht op de bosrijke omgeving als achtergrond voor hun ja-woord kiezen. Maar ook voor het nemen van afscheid van een geliefde biedt de Leuvenzaal een waardige omgeving. De afscheidsdienst kan ingevuld worden zoals u dat wilt in een ruimte die zowel intimiteit en sfeer biedt, als voldoende ruimte voor een groot aantal gasten.

 

Capaciteit

  • Oppervlakte300 m²
  • Zitplaatsenvoor 1 t/m 230 personen
  • Staplaatsenvoor 1 t/m 500 personen

Geschikt voor

Congres / Feest / Kunst / Afscheid / Concert / En nog veel meer

Offerte aanvragen / reserveren