Museumcafé

Ontvangst, lunch en ontspanning

Het Museumcafé is een comfortabele ruimte met als aandachtstrekker de prachtig vormgegeven hangende openhaard die in de winter een behaaglijke warmte geeft. In de zomer is er een directe verbinding met het terras en aan alle kanten is uitzicht op de bosrijke omgeving. Het Museumcafé fungeert tijdens vergaderingen en congressen als een huiskamer waar gasten zich direct thuis voelen en gedurende de dag regelmatig terugkomen. Dit begint al 's ochtends bij de ontvangst. Gasten kunnen dan eerst rustig een kop koffie drinken op de bank of aan de aangrenzende bar. Gedurende de dag kunnen gasten zich in deze ruimte even onttrekken aan de hectiek van de dag en bijvoorbeeld even een krantje lezen of hun e-mail checken via het draadloze netwerk. 's Middags kan er in alle rust geluncht worden en een gezellige borrel of diner vormt een ontspannen afsluiting van de dag.

Borrel, feest of diner

Zowel in de zomer als in de winter is het Museumcafé een prettige plek voor een feestje of borrel. In de zomer gaan de schuifdeuren open en lopen de gasten vrij van binnen naar buiten. De dansliefhebbers kunnen ondertussen hun voeten lekker bewegen op de fijne eiken vloer en ook de bartijgers vinden hun plek. Maar een stijlvol diner bij het knappend haardvuur kan natuurlijk ook in het Museumcafé. Aan mooi gedekte tafels worden de gasten vlot bediend vanuit de aangrenzende keuken. Men kan ook kiezen voor de meer ongedwongen sfeer van een barbecue of walking dinner.

Zondagcafé

Op zondag zijn Hilvaria Studio's een geliefde pleisterplek voor wandelaars en fietsers. Ellen bakt op zondag de heerlijkste taarten die aantrekkelijk gepresenteerd staan in het Museumcafé. Tevens is er een kleine lunch- en borrelkaart waarop gerechten staan die met dezelfde liefde en kunde worden bereid als de beroemde taarten. Ook de liefhebbers van mooie bieren komen ruimschoots aan hun trekken. 

Capaciteit

  • Oppervlakte100 m²
  • Zitplaatsenvoor 1 t/m 70 personen
  • Staplaatsenvoor 1 t/m 100 personen

Geschikt voor

Feest / Afscheid / En nog veel meer

Offerte aanvragen / reserveren